Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel

Boh Foi Toch en St. Antonius

Algemeen

DINXPERLO - "Wat een geweldige ervaring en wat een feest was het afgelopen zaterdag in een uitverkocht Amphion. Samen met Boh Foi Toch muziek maken, voor velen van de harmonie een unieke ervaring, waar toch enige bibbers aan vooraf gingen", aldus een woordvoerster van Sint Antonius.

Een paar keer oefenen met Hans Keuper op de dinsdag, een korte soundcheck en een rondleiding achter de coulissen en toen was het moment eindelijk daar. Een concert waar iedereen naar uit heeft gekeken. Een kleine groep van het orkest kwam in het eerste gedeelte al in actie, deze zes muzikanten hadden een solistische rol en dat klonk geweldig. Omdat het gehele orkest pas bij de laatste nummers zou optreden, hebben ze het deel voor de pauze vanuit de zaal kunnen mee maken. Met veel lachen, klappen en meezingen werd er al volop genoten door iedereen. Voor Freddy Huls en Bart van den Goorbergh was er na de pauze nog meer solistisch werk aan de winkel en keek het orkest mee van achter de coulissen. Met Bierman en Muurbleumken kon het orkest, op het podium achter de band, het muzikale dak er af blazen. De sfeer in de zaal zat er goed in en helemaal na de extra toegiften van 't Hundjen en nogmaals Bierman.
Na afloop konden de muzikanten alleen nog uitbrengen: "Wat was dat gaaf! Wanneer mogen we weer?" Harmonie St. Antonius kan terugkijken op een mooie, bijzondere avond waar met trots nog lang over gepraat gaat worden.

Solo voor Freddy Huls en Bart van den Goorbergh. Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant