• Alles

Hans Veerbeek bij PCOB Dinxperlo

dinsdag 21 mei 14:30 uur

Op dinsdagmiddag 21 mei komt oud-plaatsgenoot Hans Veerbeek op bezoek bij onze afdeling om ons te vertellen over de Koninklijke Marine en zijn loopbaan bij die zeemacht.

Hans schrijft zelf: "Wat bezielt een 18-jarige jongen uit de Achterhoek om zich aan te melden bij de Koninklijke marine? En hoe komt het dat hij ruim 30 jaar later, inmiddels als kapitein-luitenant ter zee, nog steeds in dienst is bij ons oudste krijgsmachtdeel? Jawel, ik ben geboren en getogen in Dinxperlo en ik ga proberen op deze vragen – en nog vele andere - antwoord geven op dinsdag 21 mei a.s.. Naast dat ik u een algemeen beeld zal schetsen over de Koninklijke Marine wil ik ook wel wat vertellen over eigen ervaring als commandant van Hr.Ms. Van Amstel tijdens de piratenjacht voor de kust van Somalië. Tegenwoordig woon ik met mijn vrouw en kinderen in Hoorn (NH) en momenteel ben ik werkzaam bij het Ministerie van Defensie in Den Haag. Ik kom graag naar Dinxperlo en ik hoop dan ook veel bekenden te mogen ontmoeten".

Natuurlijk zijn familieleden, vrienden en bekenden, ook al zijn ze geen lid van de PCOB, van harte welkom. Aanvang 14.30 uur in het Kerkelijk Centrum.


deel deze activiteit

Locatie

Kerkelijk Centrum
Dinxperlo
Markt 4