Win vrijkaarten voor de Legends of Rock

16 mei 2017, 13:05

Deel deze actie

Keiharde drumsolo's en splijtende gitaarrifs. Het Kultuurhus in Dinxperlo barst komende zaterdag uit zijn voegen als de Legends of Rock Tribute Tour het dorp aandoet. AC/DC, Guns 'N Roses en Metallica spelen hun bekende hits voor een goedgevulde zaal.

DINXPERLO - "Wij werken al een tijd met deze bands samen en dit zijn echt de beste tributebands die er in de Benelux rondlopen", zegt organisator John van den Borne. De Legends of Rock Tribute Tour trekt het hele jaar langs zeventig verschillende podia en deze locaties worden zorgvuldig gekozen. Van den Borne: "In het verleden ben ik wel eens in Ons Huis in Dinxperlo geweest, dat was een mooie zaal, vandaar dat de keuze op het Kultuurhus is gevallen. De tributes worden verzorgd door Metallica by MagneticA, AC/DC by ACinDC en Guns 'N Roses by Slash. "Wij proberen de beste tribute bands van de Benelux een podium te bieden en dat lukt de laatste tijd heel aardig. Het eerste jaar moesten wij er nog geld bij doen, het volgende jaar speelden we quitte en momenteel gaat het ontzettend goed. Bij ieder optreden is minstens 80% van de zaal gevuld", vertelt een tevreden organisator.

Om 20.00 uur gaan de deuren van het Kultuurhus open en een uurtje later begint het spektakel.

Slash 'N Roses bijt het spits af en speelt een uur lang hits als: November Rain, Sweet Child o Mine en Welcome to the Jungle.

Na een concert van een uur wordt het stokje doorgegeven aan ACinDC uit België. Hier trekt de jongere uitvoering van Anges Young alle aandacht. Natuurlijk met zijn virtuoze gitaarspel maar zeker met zijn onmiskenbare 'duck walk'. Zij spelen vijf kwartier en hetzelfde geldt voor MagneticA, eveneens afkomstig uit België.

Kaarten kosten in de voorverkoop €12,50 en aan de deur €17,50.

Op de foto: de band Slah 'n Roses. foto: Legends of Rock

Kans maken op de 2 vrijkaarten? Beantwoord onderstaande vraag en vul je gegevens in. Deelnemen kan tot vrijdag.

Vraag: welk fameus ‘loopje’ van AC/DC-bandlid Angus Young wordt – naast muziek en zang - ook geïmiteerd?

De duck walk
De long walk
De moonwalk

Doe mee met deze lezersactie

Om te kunnen reageren moet u eerst inloggen.
Nog geen lid? Meld u zich dan gratis aan