Samen aan de slag voor de Joanne Foundation. Foto: PR
Samen aan de slag voor de Joanne Foundation. Foto: PR

Te Kiefte Optiek start met Joanne Foundation oogzorgproject in Oeganda

Algemeen

DINXPERLO - Samen met de Joanne Foundation willen Christien en Derk-Jan te Kiefte, een oogzorgproject in Oeganda op zetten.

In het verleden heeft Joanne Noordink, met de bevolking van Ndegeya, de handen ineen geslagen om de kansarme kinderen en hun gezinnen een toekomst te geven. Omdat te Kiefte Optiek dit jaar haar 55-jarige bestaan viert, willen Christien en Derk-Jan te Kiefte in Ndegeya de Joanne Foundation helpen om een medische post op te zetten waarbij ook oogzorg gegeven wordt. Zij gaan zich oriënteren waar behoefte aan is, en kijken of scholing een optie is. Komende periode gaat te Kiefte Optiek daar oogmetingen doen en brillen leveren. Derk-Jan te Kiefte geeft aan: "We kunnen veel gebruikte brillen meenemen die door onze klanten zijn ingeleverd. Verder mogen we rekenen op de enorme steun van leveranciers die geheel belangeloos optiek-benodigdheden beschikbaar stellen. Dit gaat van brillen, zonnebrillen en pasdoosjes tot en met gereedschappen en onderdelen aan toe. Ook onze klanten hebben vaak donaties of een bijdrage in de collectebus gedaan, heel fijn."

Christien zegt: "We zijn van 10 tot en met 24 oktober in Oeganda om het project op te starten, en we hopen op een succesvolle toekomst. De winkel is gewoon geopend, mede door de inzet van onze medewerkers Truus, John en Demi."

De aangepaste openingstijden zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.15 en van 13.15-17.30 uur, op de zaterdag 9.30 tot 16.00 uur. Vrijdagen 14 en 21 oktober zullen er geen koopavonden zijn. Mensen die de activiteiten van Te Kiefte Optiek in Oeganda willen volgen kunnen de websites en Facebook raadplegen.


tekiefte.waarbenjij.nu
www.tekieftedinxperlo.nl
www.joannefoundation.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band