Logo de-band.nl


Leerlingen van AOC Oost, vlnr:
Esmee Veldhuis, Bernice Scholten, Sfie de Bresser met hond Trixie) en Frederique Jansen.
Leerlingen van AOC Oost, vlnr: Esmee Veldhuis, Bernice Scholten, Sfie de Bresser met hond Trixie) en Frederique Jansen. (Foto: PR)

Informatieavond 'Op vakantie met je huisdier'

AALTEN - Vijf dierenartsassistentes in opleiding organiseren woensdag 21 juni een informatieavond "Op vakantie met je huisdier". Dit zal plaats vinden bij kinderboerderij "de Ahof" aan de Polstraat 9 te Aalten. De lezing duurt van 20.00 tot 21.00 uur.

De vakantieperiode komt al weer dichterbij. Eindelijk lekker weg van huis! Maar waar blijft uw huisdier? En wat moet er dan allemaal geregeld worden? De dierenartsassistentes in opleiding van het AOC-Oost MBO in Doetinchem hebben dit voor u uitgezocht. Vanaf 19.45 uur is er inloop met koffie. Tijdens de lezing krijgt u alle informatie die u nodig heeft om goed voorbereid met uw dier op vakantie te gaan. Ook wordt er besproken waar u aan moet denken als uw huisdier niet meegaat.
Aan het einde van de lezing kunt een checklist meenemen. Veel landen hebben andere eisen voor het meenemen van huisdieren. Daarom liggen er ook flyers voor u klaar van de 10 meest bezochte landen. U kunt een flyer meenemen van het land waar u naar toe gaat en thuis alle informatie nog eens rustig na lezen.
Aanmelden vóór 20 juni via: activiteitenaoc-oost@outlook.com. De entree is gratis; een vrije gift voor de kinderboerderij is welkom.

Reageer als eerste
Meer berichten