Logo de-band.nl


Linda uit Dinxperlo wordt verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. (foto: Roy Beusker Fotografie)
Linda uit Dinxperlo wordt verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. (foto: Roy Beusker Fotografie) (Fotocredits Roy Beusker Fotografie)

Inwoners Dinxperlo gelukkig met geldprijzen

DINXPERLO - Zes bewoners van de Nieuwenhof in Dinxperlo zijn dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 7091 SB is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

De bedragen 50.000 euro (1 winnaar), 37.500 euro (1 winnaar) en 25.000 euro (4 winnaars) zijn gewonnen. Wilma en haar echtgenoot winnen ieder 25.000 euro. Daarnaast winnen zij de BMW die onder de winnaars van deze Straatprijs werd verloot.

Wilma (56) neemt de twee cheques van 25.000 euro en de auto in ontvangst en reageert: "Dit is niet te bevatten. Mijn man en ik zijn nog maar net gaan meespelen, ieder met één lot, en we vallen nu al in de prijzen! We hebben drie kinderen, die krijgen een mooi gedeelte."

New York en Miami
Linda (27), richtte samen met een collega twee kinderdagverblijven op, en wint 50.000 euro. Linda: "Hier heb ik nooit van durven dromen! Mijn vriend wel, die heeft het geld in gedachte al uitgegeven. We gaan deze zomer naar New York en Miami. Nu kunnen we er misschien wel een bezoek aan een tropisch eiland aan vastplakken!"

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Nieuwenhof in Dinxperlo is op vrijdag 1 september te zien bij 'Eén tegen 100' op NPO 1. Het programma start om 21.40 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox