Logo de-band.nl


Met VVV Dinxperlo wandelen in Sauerland

DINXPERLO/SAUERLAND - VVV Dinxperlo houdt zondag 24 september een wandeltocht in de partnergemeente Neunrade in het Sauerland.

‘s Ochtends om 8.00 uur vertrekken de deelnemers met een bus naar Neuenrade waar ze worden ontvangen met koffie. Daarna volgt de wandeltocht van zeven of veertien kilometer in een mooie bosrijke, bergachtige omgeving. De route die is uitgezet, is in de buurt van het plaatsje Neuenrade. De wandelroute is met stijgingen en dalingen door bosrijk gebied een uitdaging voor de wandelaar. Onderweg kunnen wandelaars volop genieten van het uitzicht over de bergen en dalen van Neuenrade. Na deze wandeling komt iedereen weer terug in Neuenrade waar het diner bij hotel restaurant Kaisergarten genuttigd kan worden. Tegen 17.30 uur zal de terugreis worden aanvaard.

De kosten van deze tocht zijn 35 euro. Daarbij zijn inbegrepen de busreis, koffie, wandeltocht en het diner. Opgave en betaling voor vrijdag 22 september bij het VVV kantoor, Raadhuisstraat 8 te Dinxperlo, email: info@vvvdinxperlo.nl of tel: 0315 642050. De tocht kan alleen doorgaan bij voldoende deelname.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox