Logo de-band.nl


Foto: Irma van Schaijk

50-Plus beurs in Kulturhus Dinxperlo

Met een jaarlijkse wissel van Dinxperlo (2015) en Aalten (2016) is het op donderdag 5 oktober de beurt aan Dinxperlo voor de derde editie van de 50-Plus beurs in het Kulturhus te Dinxperlo. Vanwege de bezoekers toename in het afgelopen jaar is besloten om meer ruimte vrij te maken en de bezoekerstijden te verruimen van 13.00 tot 18.00 uur.

De omvangrijke 50-Plus groep van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Vitaliteit, zelf redzaamheid, ergonomie, ontzorgen, levensloop, zelfstandigheid, erfenis, geld, woning verkoop, genieten, mobiliteit, thuiszorg, allemaal onderwerpen waar we als we ouder worden meer over gaan nadenken. Uiteraard gaan we dan al snel op zoek naar informatie over deze onderwerpen. Via internet krijgen we zeer veel informatie voorgeschoteld. Maar wat als je niet zo bekend bent met internet. Wat als je graag informatie dicht bij de deur wenst. Wat als je graag rechtstreeks contact wilt met mensen zodat je direct antwoord krijgt op al je vragen. Wat als je allerhande informatie bij elkaar kunt vinden. Wat als je al deze informatie onder het genot van een kopje koffie en of thee kunt krijgen op een gezellige plaats.

Op de 50-Plus beurs maakt de bezoeker kennis met dat wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Het is ook kennismaken met aanbieders die alles weten over het (ver)bouwen van de woning, sfeervol wonen en leven, hobby en creativiteit of aanbieders die ondersteuning bieden in het dagelijkse werkzaamheden.
Op de beurs staan de deelnemers klaar om uitgebreid advies te verstrekken. Van advies voor het (ver)bouwen van de woning, sfeervol wonen en leven, hobby en creativiteit tot gezondheid en beweging, alles is samen gebracht onder één dak. Verschillende standhouders komen met voor die dag speciale en interessante aanbiedingen voor de beursbezoekers.

De 50 plus beurs kent in de korte tijd van zijn bestaan een groot succes. Dit grote succes is mede te danken aan de deelnemende organisaties en bedrijven. Deze hebben één belangrijk gemeen en wel dat ze allemaal afkomstig of werkzaam zijn in onze directe omgeving. De organisatie komt voort uit de Samenwerkende Ouderen Bonden Aalten en het Dinxpers Belang. Op de beurs staan dan ook informatiestands van de plaatselijke ouderenbonden.
https://50-plusbeurs.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox