Logo de-band.nl


Ouders & Co weer van start in de Bibliotheek Dinxperlo

Donderdag 21 september start na de zomerstop Orders & Co weer in de Bibliotheek Dinxperlo. Ouders & Co is de ontmoetingsplek voor ouders om ervaringen te delen met andere ouders en inspiratie op te doen rondom de opvoeding van kinderen en ouderschap. In samenwerking met een jeugdverpleegkundige of gastspreker worden elke keer thema’ behandeld.

Op donderdag 21 september komt Carlijn Adema, medewerker Yunio JGZ 0-4 jaar, vertellen en laten zien hoe je als ouder betrokken kunt zijn bij de ontwikkeling van je kind, met name t.a.v. de spraak en taal. Dit doet zij met behulp van spel- en leesmateriaal. Tevens zijn Doriene van de Wal en Patricia te Grotenhuis van de Speel-o-theek Dinxperlo aanwezig. Zij zullen vertellen over speelgoed, welk speelgoed is voor welke leeftijd geschikt.

Bij Ouders & Co zijn alle (aanstaande) ouders met jonge kinderen van harte welkom, het wordt gehouden in de Bibliotheek Dinxperlo, Nieuwstraat 47, van 10.00 tot 11.30 uur. Deelname is gratis. Ouders en Co is een gezamenlijk initiatief van het Centrum voor Jeugd en Gezin, Yunio gezondheidszorg en de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox