Logo de-band.nl


Vrijwilliger worden bij de Bibliotheek

Vind je het leuk om anderen te helpen? Word vrijwilliger bij de Bibliotheek. Al langer worden een aantal diensten ondersteund door enthousiaste vrijwilligers, op dit moment zijn er nieuwe vrijwilligersfuncties.

De Bibliotheek Achterhoekse Poort is een belangrijke en laagdrempelige ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis kan voelen. Volwassenen en kinderen lezen, spelen, leren, ontmoeten en werken in de Bibliotheek. De Bibliotheek is van en voor iedereen en positioneert zich daarmee midden in de samenleving.
De huidige Bibliotheek krijgt steeds meer een belangrijke educatieve- en ontmoetingsfunctie. Om onze maatschappelijke diensten en activiteiten uit te voeren zoeken wij enthousiaste vrijwilligers. Zo werken wij aan kansen voor iedereen met iedereen.

Al langer wordt onze dienstverlening op diverse plekken ondersteund door vrijwilligers. Zo zijn er vrijwilligers voor de Bibliotheek aan Huis die de boeken bij mensen thuis brengen, en zijn er vrijwilligers actief in het Taalhuis en als taalmaatje. Voor deze functies zijn er momenteel vacatures. Daarnaast zijn er nieuwe vrijwilligers functies. Wij zoeken ook gastvrouwen/heren in de diverse vestigingen tijdens openingstijden, vrijwilligers voor het activiteitenprogramma ’Beleef het in de Bieb’, en vrijwillige begeleiders voor de cursussen Klik & tik. Wil je ook vrijwilliger worden? Welke bijdrage zou jij willen leveren?

Kijk op achterhoeksepoort.nl voor meer informatie.
 

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox