Lang niet alle deelnemende ondernemers waren beschikbaar op het fotomoment, maar enthousiast over de actie is men zeker. Foto: Frank Vinkenvleugel
Lang niet alle deelnemende ondernemers waren beschikbaar op het fotomoment, maar enthousiast over de actie is men zeker. Foto: Frank Vinkenvleugel (Foto: )

Samenwerkingsactie Dinxperlose ondernemers

DINXPERLO - Op maandag 18 november gaat in Dinxperlo alweer de derde editie van de Kraspas-actie van start. Een samenwerkingsactie tussen 27 Dinxperlose ondernemers, die de consument stimuleert om aankopen in Dinxperlo te doen. De actie duurt vijf weken en is gratis voor de consument.

Bij elke aankoop bij een van de deelnemende bedrijven in Dinxperlo, ontvangt men gratis een Kraspas. Wie de kraslaag wegkrast, ziet direct welke prijs er gewonnen is. Dit kan een van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding van een van de deelnemers. "Het interessante van de Kraspas is dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen", aldus Wilfried Arentz van Jumbo Arentz Dinxperlo. "Een klant die bij mij zijn boodschappen doet, kan bijvoorbeeld 25% korting op een artikel naar keuze winnen bij DA Hendricksen of kan voor slechts 4,50 euro zijn auto laten wassen tankstation Wikkerink."

In totaal doen er zevenentwintig Dinxperlose ondernemers mee met de Kraspas-actie. De deelnemende bedrijven zijn: Tankstation Wikkerink, Bakkerij Heyerman, Bakkerij Tonnie Knippenborg, Bakkerij van den Dobbelsteen, Baron Computers, Bloembinderij de Lorelei, Bonebo, DA Hendricksen, Effen Anders Bloembinders, Eten bij Rico, Expert, Happy Fashion, Harm Takke Tweewielers, Jumbo Arentz Dinxperlo, Kapsalon Kerstje, KRIS#, Lady W Mode, Lingerlo, Medikamente die Grenze, Peter 'Specialiteiten, Marskramer Raterink, Seven Men, Seven Women, Te Kiefte, Van Berkel, Van Gessel Huidverzorging en de Wereldwinkel.

De consument kan met de Kraspas-actie verschillende prijzen winnen, waaronder een minuut gratis winkelen, vijf keer een jaar lang gratis parfum, Philips Hue Color E27 Starter Kit, tas van Zusss, een prachtig boeket op luxe vaas, gratis outfit, bloemenabonnement, geschenkenmand, gratis autowassen, Babor Beauty Bag, ontbijt voor vier personen, gratis lunch voor twee personen en een zeer groot aantal waardebonnen variërend van 5 tot wel 100 euro. Naast de hoofdprijzen kan de consument ook scherpe actie-aanbiedingen van de deelnemende winkels winnen.
Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op www.Kraspas.nl/dinxperlo.

Meer berichten