Seniorenbonden vieren Advent

REGIO - De Seniorenbond Gendringen-Netterden-Breedenbroek-Dinxperlo en de Seniorenafdeling Megchelen, allebei aangesloten bij de KBO, vieren Advent op donderdag 12 december vanaf 13.30 uur in zaal Terhorst in Netterden.

Daar begint de middag met een liturgische viering. Voor de gezangen zorgen de Garden Rumours. Dit koor zorgt ook voor een muzikaal intermezzo tijdens het gezellig samenzijn verder in de namiddag. Om 17.00 uur wordt een driegangendiner in buffetvorm geserveerd. Dieetwensen kan men bij aanmelding doorgeven. De kosten bedragen twintig euro, te voldoen bij aanmelding. Niet-leden zijn ook welkom, zij betalen echter 21,50 euro per persoon.
Wanneer niet-leden bij opgave te kennen geven lid te willen worden van één van de beide afdelingen, betalen ze maar twintig euro. Het lidmaatschap gaat dan in per 1 januari 2020.

Men kan zich aanmelden voor deelname bij één van de volgende commissieleden, voor 2 december: Nardi Geven, Alfred Mozerhof 15, Dinxperlo, tel. 651464 of Alois Mecking, Koopsbroeck 23, De Heurne, tel. 681067.

Alle ouderen uit het gebied, wel of geen lid, zijn van harte welkom.

Meer berichten