Foto: PR
Foto: PR

Thema-avond Verenigingsondersteuning op 25 november

REGIO - Op maandag 25 november houdt Rabobank Graafschap haar jaarlijkse vrijwilligersevenement met de nieuwe naam Thema-avond Verenigingsondersteuning (voormalig Helden om de Hoek). Hét maatschappelijk netwerk voor vrijwilligers met de onderdelen waardering, vermaak en kennisoverdracht.

Dit evenement wordt samen met de Vrijwilligerscentrale Doetinchem georganiseerd en vindt plaats bij het Graafschap College aan de Sportweg in Doetinchem. Het wordt een feestelijke avond waar ook dit jaar de kennis voor de vrijwilligers verreikt wordt met interessante en leerzame workshops.
Onderwerpen als modern besturen, inkomsten genereren, profileren kun je leren en deep democracy komen in de workshops aan de orde. De workshops worden georganiseerd door diverse partijen, waaronder NOC*NSF.
Het jaarlijkse vrijwilligersevement organiseert Rabobank Graafschap vanuit de maatschappelijke betrokkenheid bij het verenigingsleven. Als supporter van Achterhoekse Sport en Cultuur draagt zij alle verenigingen en stichtingen een warm hart toe.
Verengingen en stichtingen kunnen zich tot 18 november aanmelden via www.rabo.nl/graafschap/themavo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden