De succesvolle dynamictennissers. Foto: PR
De succesvolle dynamictennissers. Foto: PR

Dynamictennissers scoren op Gelders kampioenschap

AALTEN - Zaterdag 2 november werden de Gelderse kampioenschappen Dynamic Tennis gehouden voor het Dames- en Heren dubbelspel. Leden van DIOS (Dinxperlo), DTA (Aalten) en SSS Irene (Lintelo) namen deel aan dit kampioenschap en scoorden hoog.

Het kampioenschap was verdeeld in vier klassen: Dames 55+ en Dames 55 - en Heren 55+ en Heren 55 -. Er waren in totaal 64 teams, verdeelt over zeven poules. In de klasse Heren 55 – werden Gert Eeltink van SSS-Irene en Erik Knipscheer van DIOS Gelders kampioen. In de klasse Dames 55 – werden Linsey Selman van SSS-Irene met haar partner Christelle Zola van Apoldro Apeldoorn Gelders kampioen en last but not least Doortje ter Beek van DIOS en Ina Radstake van DTA werden kampioen in de klasse Dames 55+.

Dynamictennis

groeit nog

steeds in

populariteit

De wedstrijden verliepen zonder problemen, wel werd er veel strijd geleverd. Steeds meer spelers en speelsters) beoefenen en ontdekken namelijk deze mooie sport, met gevolg dat de concurrentie ook steeds groter wordt.                        

In de gemeente Aalten zijn vier verenigingen actief, de vierde vereniging is Princes Beatrix in Bredevoort.

Voor wie meer wil weten over deze schitterende balsport voor jong en oud kan de website van de nationale bond bezoeken: www.dynamictennis.nl. Daar is alle informatie te vinden, ook de adressen van de aangesloten verenigingen. Er zijn ook demonstratiefilmpjes te zien, waardoor men een goede indruk krijgt hoe deze sport gespeeld wordt. De sport kan tot op hoge leeftijd beoefend worden, om die reden kent bijna iedere vereniging recreatieve groepen en leden die de sport in wedstrijdverband spelen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden