Mantelzorgcafé in Dinxperlo

Mantelzorgcafé in Dinxperlo

DINXPERLO/AALTEN - Op donderdag 19 december vindt het maandelijkse Mantelzorgcafé plaats. Deze keer kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten in Restaurant ’t Welink, Aaltenseweg 73 in Dinxperlo, van 14.00 tot 15.30 uur.

Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg organiseert voor hen het Mantelzorgcafé.

Ontspanning en ontmoeting
De mantelzorgconsulent is de gastvrouw en ontvangt de mantlezorgers met een kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Vanzelfsprekend kan men zich met vragen wenden tot de mantelzorgconsulent.

Even binnenlopen
Mantelzorgers kunnen binnenlopen wanneer zij dat willen. Opgave hiervoor is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt men aangeboden. Informatie over deze bijeenkomsten is ook op de website www.vithulpbijmantelzorg.nl te vinden of verkrijgbaar via tel. 0544-82 00 00 of mail info@vithulpbijmantelzorg.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden