Van Dik Hout - 25 jaar bij DRU Industriepark

Van Dik Hout - 25 jaar bij DRU Industriepark

ULFT - Sinds de doorbraak in 1994 staat Van Dik Hout aan de top van de Nederlandse muziekscene. 2019 is extra bijzonder, want dit jaar staat in het teken van 25 jaar Van Dik Hout. Dit werd gevierd met een gloednieuw album, documentaires én een tour langs de Nederlandse poppodia. Op zaterdag 14 december staat de band in de popzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark.

De mannen van Van Dik Hout staan bekend om hun poëtische teksten gecombineerd met popmuziek. In de jaren '90 braken ze door met het nummer 'Stil In Mij'. Sindsdien scoorden ze talloze hits, ook samen met Acda en De Munnik als gelegenheidsformatie De Poema's.

Informatie
Het concert van Van Dik Hout vindt plaats op zaterdag 14 december in de popzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. De zaal opent om 20:00 uur, aanvang 20:30 uur. Kaarten zijn voor 19,50 euro in de voorverkoop en €22,50 aan de deur verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark - Hutteweg 24, Ulft of via telefoonnummer 0315 – 200 150. Ook zijn ze te bestellen via de website.


www.dru-industriepark.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden