Familieconcert 'Geluksvogel'

DINXPERLO - Ook de jeugd van Psalm 150 geeft op zaterdag 22 februari een groot concert in het teken van 75 jaar vrijheid. Het concert draagt de naam 'Geluksvogel', vernoemd naar een uitspraak van Joop Levy. Het concert in Het Blauwe Meer aan De Kolk 6 begint om 16.00 uur.

Joop Levy is een joods jongetje dat gedurende de oorlog met zijn ouders heeft moeten onderduiken op een boerderij in de Achterhoek. Tijdens dit familieconcert zullen de bezoekers door middel van muziek, toneel, dans en zang ervaren hoe Joop Levy het begin van de oorlog tot aan de bevrijding beleefde. Een inspirerend familieconcert geschikt voor jong en oud. Kaarten zijn vanaf 1 januari verkrijgbaar bij leden van Psalm 150, via www.psalm150.nl en aan de deur.
Dit concert is tot stand gekomen in samenwerking met het Nationaal Onderduikmuseum Aalten. Wie er verder meedoen aan dit concert, zullen wij de komende tijd bekendmaken, dus houdt deze pagina goed in de gaten! ??
Er zijn dus in het weekend van 22 en 23 februari 3 concerten: op 22 februari om 20.00 uur en 23 februari om 14.00 uur de Blue Lake Proms 'sound of freedom'-concerten. Op 22 februari om 16.00 uur het familieconcert 'Geluksvogel door het C- en B-orkest.

Meer berichten