Van links af Anneke Visser (Figulus), talentverbinder Richard Jongetjes en - namens OWM - Bob Doornweerd. Foto: PR
Van links af Anneke Visser (Figulus), talentverbinder Richard Jongetjes en - namens OWM - Bob Doornweerd. Foto: PR (Foto: )

OWM Achterhoek sponsort drie diners ouderen

AALTEN - Afgelopen woensdag kreeg de organisatie van het project 'Er een potje van maken' een cheque overhandigd van de Onderlinge Waarborg Maatschappij Achterhoek ( OWM).

OWM sponsort drie dineravonden voor ouderen uit de gemeente Aalten. De eerste avond werd gehouden in het geheel vernieuwde restaurant Het Karpermeer. Op deze avond werd niet alleen de cheque overhandigd, maar OWM deed meer: personeelsleden werden ingezet voor diverse taken. Zes personeelsleden fungeerden als taxichauffeur en haalden elk drie ouderen op en brachten ze netjes weer thuis. Drie personeelsleden kregen hun vuurdoop als kelner. De organisatoren van Figulus, Zorgcombinatie Marga Klompe en de Talentverbinder, zijn erg blij met deze gulle gift. Met dit bedrag kunnen de komende tijd 54 senioren geheel gratis genieten van een culinaire avond. De eerstvolgende avond van 'Er een potje van maken' is op 15 januari in restaurant 't Noorden. Ook deze avond is al geheel volgeboekt. Publiek kan dit project financieel ondersteunen door een bijdrage in een van de geldpotjes te stoppen. De potjes staan nabij de kassa/pinautomaat bij eetgelegenheden Stegers, Enjoy, 't Noorden, Karpermeer en Het Raadhuys.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden