Start studiekring 50 plus in de Bibliotheek Aalten

AALTEN - Wie als als 50-plusser na of naast uw werk nieuwe mensen wil blijven ontmoeten, en ook geestelijk zo actief mogelijk blijven, is welkom om op maandag 3 februari naar de informatiebijeenkomst in de Bibliotheek Aalten te komen om te zien of een studiekring iets is.

Men hoeft zich niet te laten afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en inzichten die men met een ander wilt delen. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses of opgedane kennis. Zo blijft men samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen. De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten.

Eén maal per twee weken is de kring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. Voor belangstellenden is er op maandag 3 februari van 10.00 tot 12.00 uur een mogelijkheid om kennis te komen maken met het fenomeen studiekring. Men treft elkaar dan in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10. Deelname is gratis en inschrijven kan op www.achterhoeksepoort.nl of in de Bibliotheek zelf. Wanneer de belangstelling groot genoeg is voor een vervolg, start de studiekring op maandag 17 februari.

Meer berichten