Uw huis een make-over geven deze lente

De lente is een ideale periode om uw woning een make-over te geven. Het zonnetje breekt weer langzaam door, de natuur komt tot leven en doordat het langer licht wordt kunt u thuis ook langer aan de slag om het interieur op te knappen. Maar welke klussen kunt u in de lente goed uitvoeren voor een mooie make-over? We hebben enkele nuttige en voordelig te realiseren klussen voor u op een rijtje gezet!

1. Leg een nieuwe laminaatvloer
Heeft u een laminaat dat compleet versleten is of gewoon lelijk oogt door alle slijtageplekken en beschadigingen die in het vloeroppervlakte zitten? Een laminaat vloer leggen laten door een voordelige lokale klusjesman uit Doetinchem is dan nodig. Een klusjesman in Doetinchem vinden voor een laminaat vloer leggen, is gelukkig niet zo moeilijk, want er zijn in de stad klussenbedrijven en vloerexperts genoeg. Denk bijvoorbeeld aan Bouman Vloerservice of Multi Vloer Doetinchem. Natuurlijk kunt u een laminaat vloer leggen ook zelf doen, maar wilt u echte kwaliteit? Schakel dan een klusjesman uit Doetinchem in voor een optimaal resultaat!

2. Ga voor een slimme thermostaat
Waarschijnlijk heeft u wel eens van Toon! gehoord. Dit is een van de meerdere zogenoemde slimme thermostaten die er op de markt verkrijgbaar zijn. Een slimme thermostaat is een klus die perfect is om in de lente uit te voeren. De verlichting en cv hoeven minder vaak en korter aan, en dat kunt u perfect instellen met een slimme thermostaat. Een voorgeprogrammeerde thermostaat die de verwarming op het juiste zachter of warmer zet, levert een flinke besparing op de energienota op. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van slimme thermostaten? Neem dan eens contact op met een lokale expert als Warmteservice Doetinchem.

3. Bespaar op de verlichting via LED en smart home verlichting
Naast besparen op de energiekosten kunt u de lente gebruiken om thuis de verlichting aan te pakken. Steeds meer Nederlanders en ook inwoners van Doetinchem laten smart home verlichting installeren. Hierbij kan de lichtsterkte, lichtkleur en alles wat er bij het verlichten van woningen komt kijken ingesteld en geprogrammeerd worden. ZO vergeet u dus nooit meer om lampen uit (of aan) te zetten, is het nooit te licht of juist te donker in huis en gaat u dus geld overhouden omdat de elektriciteitsnota omlaag gaat. Dit is zeker het geval als u kiest voor het gebruik van LED-lampen. LED--verlichting is wast duurder dan bijvoorbeeld gloei- of spaarlampen, maar betaalt zich snel terug door de langere levensduur en het feit dat u al snel 80 procent of meer bespaart aan energiekosten. Ook interesse in een efficiëntere verlichting in uw woning in Doetinchem? Stap dan eens binnen bij Worskamp Licht & Interieur aan de Havenstraat 10. Of kom een keer op visite bij de lichtexperts van Bannink Verlichting & Advies in Zevenaar.

4. Speel met kleuren in huis
De looks van een woonkamer, eetkamer of keuken razendsnel en voordelig aanpakken, kan heel goed door de wanden en/of het plafond van een nieuwe frisse kleur te voorzien. Populaire kleuren in 2020 en 2021 zijn onder meer lichtrood- en roze kleurvarianten, terwijl ook lichtblauw, een lichte tint grijs en een zachte, lichtbruine kleur het de komende tijd goed doen. Wilt u inspiratie opdoen op het gebied van mooie interieurkleuren, bezoek dan een professionele verfwinkel of bouwmarkt in Doetinchem en vraag om advies. Goede winkels waar u terecht kunt zijn de Verf Discounter, het Sigma Center Doetinchem, de Karwei in Doetinchem of de lokale Praxis vestiging.

5. Koop een sfeervolle terrasheater
De lente is bij uitstek het moment om als inwoner van Doetinchem het terras voor de komende zonnige maanden in orde te maken. Naast een comfortabele loungeset mag op een goede terrasheater of haard op een modern terras niet ontbreken. Zeker als het later op de avond is in de nazomer en het door de heldere lucht vrij snel fris wordt, is een terrasheater ideaal. U kunt dan nog langer buiten blijven zitten. Meer weten? Kom dan eens langs bij Huis en Tuinwereld in Doetinchem of bezoek de winkel van Stegeman Luxe Outdoor in Harfsen voor inspiratie, advies en ideeën.

Dit artikel wordt u aangeboden door Zoofy. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten