Foto:

Start cursus 'Klik & Tik' in de Bibliotheek Aalten

AALTEN - Op 12 februari start er weer een cursus ‘Klik & Tik’ voor mensen die geen of heel weinig ervaring hebben met het gebruik van computer en internet. Op woensdagochtend kan men hiervoor terecht in de Bibliotheek Aalten.

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Minouk Woltering van Bibliotheek Achterhoekse Poort legt uit: "Steeds meer zaken kunt of moet u via internet regelen. In deze cursus krijgt u hulp bij het basisgebruik van computer en internet. Zo leert u de computer opstarten, typen en een e-mail versturen. Vervolgens gaat u via internet informatie opzoeken, iets kopen of een reis boeken. Ook komt het omgaan met sociale media zoals Facebook aan bod, de leuke en de lastige dingen. U volgt de cursus in de bibliotheek in kleine groepjes van maximaal acht personen en oefent waar mogelijk thuis. De cursus start op woensdag 12 februari en is van 10.15 tot 12.15 uur. U kunt instappen op uw eigen niveau en op een later moment instromen kan ook. Er zijn laptops beschikbaar maar het heeft wel de voorkeur wanneer u uw eigen laptop meeneemt."

Deelname aan de cursus is gratis. Men betaalt alleen vijftien euro voor het cursusboek. Iedereen kan zich (laten) aanmelden op www.achterhoeksepoort.nl of via een telefoontje naar het servicebureau op 088-0062929.

Meer berichten