Van links af de nummers 2, 1 en 3 van het seniorenbiljarttoernooi. Foto: Frank Vinkenvleugel
Van links af de nummers 2, 1 en 3 van het seniorenbiljarttoernooi. Foto: Frank Vinkenvleugel

Bennie Bruggink winnaar van het Senioren Biljarttoernooi

Algemeen

DINXPERLO - Bennie Bruggink uit De Heurne is de winnaar geworden van het zevende Biljarttoernooi van BV Ons Huis. Het toernooi waaraan 42 personen deelnamen werd gehouden in de periode 6 januari tot en met 31 januari.

Bruggink versloeg in een goed bezet Sportcafé in een spannende finale Henk Jansen en ontving uit handen van medeorganisator Bert Veldhuis de wisselbeker. Het toernooi omvatte 113 wedstrijden met een partijgemiddelde van 1,269. Theo Freriks was de meest productieve speler met een gemiddelde van 4,58. De hoogste serie was 23 van Aaltenaar Johan Bouwmeester.

De volledige uitslag is: 1. Bennie Bruggink; 2. Henk Jansen; 3. Han Mellendijk; 4. Wim Arentsen (Ruurlo); 5. Frans Rengelink; 6. Hans Schoppers; 7. Willem Veenstra; 8. Stan Willemsen

Wedstrijdleider Bert Veldhuis was na afloop tevreden over het verloop, hoopt dat de organisatie volgend jaar minder wordt geconfronteerd met wedstrijdverschuivingen maar is ervan overtuigd dat volgend jaar weer meer deelnemers van de partij zullen zijn.

Nummer drie Han Mellendijk. Foto: Frank Vinkenvleugel
Bert Veldhuis feliciteert Bennie Bruggink met zijn overwinning. Foto: Frank Vinkenvleugel
Henk Jansen, die als tweede eindigde. Foto: Frank Vinkenvleugel
Winnaar Bennie Bruggink in actie. Foto: Frank Vinkenvleugel
Henk Jansen met de beker voor de tweede plaats. Foto: Frank Vinkenvleugel

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant