Enkele Plucker Muzikanten tijdens de repetitie. Foto: Frank Vinkenvleugel
Enkele Plucker Muzikanten tijdens de repetitie. Foto: Frank Vinkenvleugel (Foto: )

Plucker Muzikanten met Muziekmiddag in Kulturhus

DINXPERLO - Op zondag 16 februari houden de Plucker Muzikanten onder leiding van Wim Bruggink een Muziekmiddag, met gezellige muziek van de harmonicagroep, afgewisseld met optredens van Alles Andès. Het optreden begint om 14.00 uur; de zaal is open vanaf 13.30 uur en de entree kost drie euro. Het programma wordt onderbroken door een pauze met een verloting, en is rond 16.45 uur afgelopen.

Door Lydia ter Welle

De Plucker Muzikanten zijn sinds ongeveer een jaar een officiële vereniging. Muzikaal leider is Wim Bruggink. Onder zijn leiding werken de circa dertig leden van de club elke dinsdagavond op de repetitie in de voormalige kantine van SV Dinxperlo aan het verfijnen van de techniek en waar mogelijk aan uitbreiden van het repertoire. "We hebben 31 leden, en over de opkomst op de oefenavonden hebben we niet te klagen. Gemiddeld is er toch wel zo'n 27, 28 man (en vrouw), maar het kan natuurlijk altijd zijn dat er iemand een keer iets anders heeft. Wie belangstelling heeft om mee te spelen, is van harte welkom om eens langs te komen op de oefenavond. Nieuwe leden zijn welkom!", aldus Bruggink.

Kennismaken met - of de kennismaking vernieuwen - met de Plucker Muzikanten kan natuurlijk ook op de Muziekmiddag. "We spelen allerlei nummers uit ons repertoire. Sommige nummers nodigen uit tot meezingen, maar alleen luisteren mag ook. Ter afwisseling speelt het duo Alles Andés, bestaande uit Wim Jansen en Hans Beernink, twee blokjes van twintig minuten. We weten zeker dat de bezoekers van de Muziekmiddag ook daarvan zullen genieten." Het programma wordt onderbroken door een pauze, met een verloting met leuke prijzen.

Voor meer informatie over de Plucker Muzikanten kan men terecht bij Wim Bruggink, tel. 06-40386160.

Meer berichten