Foto: Collectie Ben Maandag
Foto: Collectie Ben Maandag (Foto: Foto: )

Reacties op Dinxpers Huuksken

DINXPERLO - Regelmatig plaatsen we in de rubriek Dinxpers Huuksken oude foto's of ansichtkaarten uit de collectie van Ben Maandag. Ben wil graag zoveel mogelijk informatie over dat soort foto's verzamelen en is blij met alle informatie die hij ontvangt. Wie meer informatie heeft of wie historisch fotomateriaal ter beschikking wil stellen, kan bij Ben terecht. Het adres: Burgemeester Schepersstraat 1, Dinxperlo, tel. 0315-653449, e-mail b.w.maandag@gmail.com.

Ben schrijft: "De foto in Dinxpers Huuksken van 28 januari heeft leuke reacties opgeleverd. De foto is gemaakt op de trouwdag van Wilhelmus Geven en Geertruida (Trui) Geven in 1919, vermoedelijk in De Heurne. Het bruidspaar zit onder de witte slingers, midden op de foto. Naast het bruidspaar zit oma Massop, met voor haar kleinzoon Thedor Massop. Rechts van oma Massop zit de moeder van Thedor en schuin er achter met de hand op haar schouder de vader. Derde van links op de achterste rij is ook een Geven. Rechts staand naast het meisje met de witte jurk is Huls. Hij woonde vroeger
op de boerderij, nu bouwbedrijf Van de Brink. Een foto waar de families Geven en Massop zéér vertegenwoordigd zijn. Misschien komen er nog meer namen."

Meer berichten