Zonsondergang van Rudolf-Jan Baanders. Foto: PR
Zonsondergang van Rudolf-Jan Baanders. Foto: PR

Platform Achterhoekse Kunstuitleen (PAK) gaat exposeren in Galerie 21

BREEDENBROEK - In 2020 komen er twee exposities waaraan een aantal leden van PAK (Platform Achterhoekse Kunstuitleen) deelnemen. De eerste expositie is van 29 februari t/m 22 maart in Galerie 21aan de Terborgseweg 21 in Breedebroek, open op zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.30 uur.

De deelnemende kunstenaars aan deze eerste expositie zijn: Fennigje Angenent, Rudolf-Jan Baanders, Lisanne van Bergen, Monica Büdding, Ali Kleihuis, Marion Teitink en Ria Wiendels. Het werk bestaat uit schilderijen, beelden, keramiek en fotografie, van abstract tot realistisch.
Tijdens de expositie zullen op de zondagen diverse specials georganiseerd worden. Dat kan een demonstratie van schildertechnieken zijn of er zijn kunstenaars aan het werk te zien. Verder zal er iedere zondag een gratis verloting zijn van een kunstwerk. Kortom, de groep kunstenaars gaat de bezoekers verrassen.

Het is een bekend gegeven dat kunst inspirerend en motiverend werkt, het geeft levendigheid zowel in huis als in de werkomgeving. Door de mogelijkheid van kunst kijken, huren of kopen en het organiseren van exposities en andere activiteiten wil deze groep van de PAK kunstuitleen een begrip in de Achterhoek worden.
Het opvallende van PAK kunstuitleen is dat je direct kunst gaat huren of kopen rechtstreeks van de kunstenaar. Dan krijg je meteen het verhaal achter het kunstwerk te horen; een persoonlijke uitwisseling tussen kunstenaar en kunstliefhebber.
Openingstijden Galerie 21: zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.30 uur. De galerie is gevestigd aan de Terborgseweg 21 (hoek Den Dam) in Breedenbroek.


http://www.pakkunstuitleen.nl

http://www.galerie-21.nl

Meer berichten