Het college van B&W op bedrijfsbezoek. Foto: PR
Het college van B&W op bedrijfsbezoek. Foto: PR

B&W op bedrijfsbezoek net over de grens

Algemeen

DINXPERLO/AALTEN - Op 10 maart waren burgemeester en wethouders van de gemeente Aalten te gast bij VKF Renzel. Zij brachten een bedrijfsbezoek aan de hoofdlocatie van het bedrijf, net over de grens in Isselburg.

Het hoofdkantoor van VKF Renzel staat in Duitsland met daarnaast nog verkoopfilialen en productielocaties in 26 andere landen, waaronder Dinxperlo, van waaruit de Benelux wordt bediend. Op een oppervlakte van circa vier hectare bevinden zich het hoofdkantoor, de productiehallen en de showroom van dit bedrijf, dat artikelen levert op het gebied van winkelinrichting en productpresentatie. Naast meer dan 20.000 standaardartikelen - van schappen, displays, (elektronische) prijskaartsystemen tot winkelmandjes en beursmateriaal - levert het bedrijf ook maatwerk naar wens van de klant.
In een presentatie kreeg het college onder andere te zien, dat een nieuwe tak binnen de Renzel-organisatie bij kan dragen aan emissieloze binnensteden door middel van afhaalstations en elektrisch aangedreven voertuigen.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant