Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel

Kulturhus Dinxperlo gesloten in verband met coronavirus

Algemeen

DINXPERLO - Conform het besluit van de overheid zijn alle voorstellingen of bijeenkomsten met meer dan 100 personen in het Kulturhus Dinxperlo gecanceld. Daarnaast maken veel bezoekers gebruik van het Kulturhus Dinxperlo. Om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken heeft het bestuur van de Stichting voor Maatschappelijk Welzijn besloten om per direct de deuren te sluiten van het Kulturhus Dinxperlo tot in ieder geval 1 april.

Enkele vaste gebruikers van het gebouw waar onder bijvoorbeeld; Buurtzorg, Fysiotherapie, Flow coaching, Zorgactief en personeel Figulus Welzijn kunnen uiteraard, ook na sluiting van het gebouw, gebruik blijven maken van hun ruimtes aangezien hier veelal alleen met eigen personeel wordt gewerkt of met cliënten 1 op 1. Het bestuur verzoekt wel iedereen zijn of haar cliënten zelf te benaderen over de genomen maatregelen en eventuele oplossingen.

Voor informatie kan een mail gestuurd worden naar info@kulturhusdinxperlo.nl of per tel. 06-21652646

Het bestuur stelt: "Het belangrijkste is dat we als Kulturhus doen wat we kunnen doen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen op alle begrip voor deze noodmaatregel."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant