Diensten Protestantse Gemeente Dinxperlo

DINXPERLO/DE HEURNE - Zolang de overheid niet toestaat om met een groot aantal mensen samen te komen zullen bij de diensten van de Protestantse gemeente alleen de mensen betrokken zijn die nodig zijn voor de uitvoering van de diensten. Zolang de kerkelijke gemeente is aangewezen op De Heurnse Kerk valt de dienst dan direct te volgen via de kerkradio en via Facebook en YouTube en later via www.kerkdienstgemist.nl. Ook alle diensten in de Goede Week en op Paaszondag zijn op deze wijze te volgen.

Uiterlijk vanaf 3 mei zullen alle diensten vanuit de Dorpskerk worden uitgezonden en dan direct te beluisteren zijn via de kerkradio en te bekijken zijn via het internet. Ook later kan men daar de kerkdienst terugkijken. Als het technisch gerealiseerd kan worden, zal mogelijk al eerder de dienst vanuit de Dorpskerk uitgezonden kunnen worden.
De internationale tentdienst op 19 april, de afscheidsdienst van de Heurnse Kerk op 26 april en de gemeentezondag met feestelijke ingebruikname van de heringerichte Dorpskerk op 17 mei komen te vervallen. In plaats daarvan zullen er zoals op de andere momenten diensten zijn die men kan volgen via kerkradio en internet.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden