Fiets4Daagse Winterswijk afgelast

Algemeen

Fiets4Daagse Winterswijk afgelast

WINTERSWIJK - Nadat in een eerder stadium reeds de Naobertochten voor wandelaars en fietsers, die zondag 17 mei op het programma stonden, waren geannuleerd, heeft de Stichting WFevenementen nu ook de internationale Fiets4daagse afgelast.

Deze vierdaagse stond gepland van 23 tot en met 26 juni. Door de problemen rondom het corona-virus en de daaruit volgende maatregelen zijn de organisatoren genoodzaakt om deze toeristisc

he trekpleister dit jaar van de agenda te halen. De vele deelnemers, die zich al hadden aangemeld, krijgen hun inschrijfgeld geheel terug. WFevenementen verschuift het gehele programma naar 22 tot en met 25 juni 2021 en hoopt dan iedereen weer gezond te mogen verwelkomen.

De Hamalandtochten voor wandelaars en fietsers, welke op zondag 6 september door WFevenementen worden georganiseerd, gaan vooralsnog door. De Stichting neemt hierover in juli een besluit, mede afhankelijk van het verloop van de corona-problematiek. Geïnteresseerden hiervoor dienen de website www.wfevenementen.nl te raadplegen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant