Marleen ten Pas-Geven van Perfecte Stijl. Foto: PR
Marleen ten Pas-Geven van Perfecte Stijl. Foto: PR

Tien jaar Perfecte Stijl

DINXPERLO – Kapsalon Perfecte Stijl van Marleen ten Pas-Geven bestaat vandaag, op 25 juni, precies tien jaar. Die gelegenheid grijpt Marleen aan om haar klanten te bedanken dat zij al tien jaar hun vertrouwen schenken aan haar en aan de salon.

Door Lydia ter Welle

Marleen begon tien jaar geleden met haar salon Perfecte Stijl, waarin ze met veel plezier zowel vrouwen als mannen knipt. Ook kinderen zijn van harte welkom. Bij Perfecte Stijl kan iedereen naast voor knippen ook terecht voor kleuren, permanenten, enzovoorts, dus voor alle mogelijke kappersbehandelingen. In de afgelopen jaren heeft Marleen een grote en trouwe klantenkring opgebouwd. “Ik ben erg blij met dat vertrouwen en die trouwe klandizie. Toen ik begon met mijn salon was het spannend, om te kijken hoe het liep, of ik wel voldoende klanten zou krijgen. Dat bleek geen enkel probleem. En dan is daar ineens de coronacrisis, waardoor ik de salon moest sluiten. Wat was ik blij dat ik half mei weer open kon. En gelukkig wisten mijn klanten me ook meteen weer te vinden. Heel fijn, die trouw aan mij en aan de salon. Bedankt daarvoor!”

Marleen ten Pas-Geven heeft bewust gekozen voor het zijn en blijven van een eenmanszaak, die werkt op afspraak. “Dat maakt het ook gemakkelijker, zeker nu met de coronaregels: mijn klanten waren al gewend om hun komst van te voren vast te leggen. Ze komen soms met het hele gezin tegelijk, en leggen dan vaak meteen de volgende knipbeurt vast. Dat kan prima”, aldus Marleen. Wie ook eens bij Perfecte Stijl aan de Wendelenkamp 2 wil binnenlopen, maakt een afspraak via tel. 0315-653898. Om er – natuurlijk – in perfecte stijl – weer uit te lopen!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden