Moos wordt vermist in De Heurne. Foto: PR
Moos wordt vermist in De Heurne. Foto: PR

Amivedi

AALTEN/BREDEVOORT/DE HEURNE - Op de Bolwerkweg in Bredevoort is een kater gevonden, hij is cypers/grijs gestreept met een witte hals, buik en voetjes.Bij de Tolhuisweg, eveneens in Bredevoort, is een lapjespoes gevonden, ze is cypers/grijs gestreept met rood en wit, heeft een witte snuit, borst, buik en is wit bij de pootjes en ze heeft een witte ring dicht bij het einde van de staart. En op 't Zand in Bredevoort wordt kater Bono vermist; hij is een geheel zwarte kater met gele ogen, hij is drie jaar oud, is gechipt en gecastreerd.

Op de Heuvelweg in Aalten wordt poes Tijger vermist, een schildpadpoes van vier jaar. Ze heeft thuis kittens van acht weken oude. Charlie wordt vermist op de Welpshofweg, ook in Aalten, hij is een zwart/witte kater van tien maanden oud, heeft een witte snuit, borst en buik, is zwart bij de oren, rug en staart.

In De Heurne wordt poes Moos vermist op De Riete, ze is een schildpadpoes (zwart/rood gemêleerd) met een witte kin, bef en voetjes, is gechipt en acht jaar oud.

Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088-0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden