Voorstelling Enge Buren in Klein Theater Dinxperlo

DINXPERLO - Eindelijk openen de deuren van de theaters weer voor publiek. Het is een moment waarop lang gewacht is. Klein Theater Dinxperlo is heel blij dit theaterseizoen te kunnen starten. Dat gebeurt met de uitgestelde voorstelling van Enge Buren op zaterdag 19 september.

In overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM kan Klein Theater Dinxperlo maximaal 84 bezoekers ontvangen per voorstelling. Aangezien de voorstelling al is uitverkocht wordt deze opgesplitst in drie tijdsblokken, met twee sessies op de zaterdagavond en eentje sessie op de zondagavond. Klein Yheater Dinxperlo verzoekt iedereen die bij de VVV kaartjes heeft gekocht, dit te melden vóór maandag 27 juli per mail aan info@kulturhusdinxperlo.nl met daarin het aantal gekochte kaarten, kaartnummers en de naam. Daarbij graag vermelden of men de voorstelling nog wil bezoeken of het geld retour wil hebben. Is dit laatste het geval dan graag het banknummer vermelden.

Wie kaartjes bestelde via internet worden door ons de komende weken benaderd via de mail met daarin informatie hoe de vervolgprocedure zal zijn.


www.kleintheaterdinxperlo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden