Afscheidsavond groep 8 Liborius. Foto: Frank Vinkenvleugel
Afscheidsavond groep 8 Liborius. Foto: Frank Vinkenvleugel

Groep 8 Liborius sluit af in stijl

DINXPERLO - De leerlingen van groep 8 van de Sint Liboriusschool in Dinxperlo keken er bij de start van dit schooljaar al naar uit, de eindmusical. Het zou een bijzonder schooljaar worden, hun laatste jaar op de basisschool. Een bijzonder schooljaar werd het zeker. Heel anders dan ze zich hadden voorgesteld. Vanwege corona moesten ze thuiswerken en ook het opstarten van de musical moest vanuit huis. Gelukkig mochten ze in mei weer naar school en konden ze toch gezamenlijk oefenen. Het waren spannende tijden wat kan er doorgaan en wat niet? Veel dingen moesten anders vanwege de maatregelen. Er werd besloten om de musical te filmen en deze te tonen op de afscheidsavond.

Op donderdag 9 juli was het zover.Alle meisjes en jongens waren gekleed in gala, ze zagen er allemaal prachtig uit. Als echte filmsterren werden ze in mooie auto’s naar school gereden. En kwamen ze via een rode loper het schoolplein op. De gymzaal was omgetoverd tot bioscoop en daar kon iedereen de film van de musical op een groot scherm bekijken. Iedereen werd bij binnenkomst verwelkomd met een heerlijke cocktail en iets lekkers voor tijdens de film.

Het was een super avond; er werd gelachen, gehuild, gedanst en enorm genoten. Dankjewel Ouderraad voor de organisatie, DIOS voor het lenen van het grote scherm, DinxperFM voor het geluid tijdens de avond, DinxperLive (Lex Schellevis) voor projectie en beelden. En Arthur ter Voert voor het filmen en monteren van de film. Het was geweldig.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden