Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel

Afscheidsfeestje van De Bosmark

DINXPERLO - Na een week vol feestelijkheden volgde deze week de laatste schooldagen voor de leerlingen van de groepen acht van de Bosmark. Om de basisschoolperiode feestelijk af te sluiten werd er door de ouders van de groepen 8 een verrassingsfeestavond georganiseerd. De leerlingen van de A-groep werden op diverse locaties in Dinxperlo opgehaald met een huifkar.

In de huifkar zorgde een geluidsbox ervoor dat de leerlingen in uitgelaten stemming aankwamen op locatie. Hier gingen ze over de rode loper en werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd door de fotograaf. Toen iedereen eenmaal over de rode loper was, werd er geproost met kinderchampagne en konden de kinderen zich vermaken met diverse spellen, een potje voetbal en capriolen op de trampoline. Ondertussen lagen de worstjes en hamburgers heerlijk te garen op de barbecue. De avond werd afgesloten met het roosteren van marshmallows boven het vuur.

De leerlingen van groep 8B kwamen allemaal met hun fiets naar hun locatie aan de Kalverweidedijk en werden er ontvangen met muziek en veel gezelligheid in de hooimijt. Ook hier werd druk gevoetbald, trampoline gesprongen en ondersteboven gehangen in het survivaltoestel. Na een heerlijk patatje met een frikandel of kroket was het tijd voor een spelletje verstoppertje. De jongens verstopten zich op een van te voren vastgestelde locatie waarna de meiden hen door middel van korte aanwijzingen via de telefoon moesten zien te vinden. Hierna andersom. Na deze activiteit verzamelden de kinderen zich rondom een vuurtje met wat te drinken en chips en nam een enkeling nog een verfrissende duik in het zwembad of de hottub.

Kortom het was op beide locaties een prachtig afscheid van de basisschooltijd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden