Logo de-band.nl


Op foto: Erik Groters, Henk Rijks, Margret Rensink, Jaap Jacobsen, Alex Walter, Leo van den Berg
Op foto: Erik Groters, Henk Rijks, Margret Rensink, Jaap Jacobsen, Alex Walter, Leo van den Berg

Henk Rijks, lijsttrekker GemeenteBelangen

Aalten - Op de algemene ledenvergadering van 21 december jl. is Henk Rijks opnieuw gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Henk Rijks is momenteel wethouder en heeft in de afgelopen jaren veel weten te realiseren op diverse belangrijke onderwerpen binnen het sociale domein. Bestuur en leden zijn verheugd dat Henk weer bereidt is de lijst aan te voeren. GemeenteBelangen is trots op haar gevarieerde lijst met 23 kandidaten waarop mannen en vrouwen staan met specialisme op verschillende gebieden. Het is een mix van nieuwe mensen en politiek ervaren kandidaten.

Op plaats 2 van de lijst staat Alex Walter (Dinxperlo) en op plaats 3 Margret Rensink (Aalten). Op de volgende plaatsen op de lijst staan de huidige fractievolgers Leo van den Berg (Aalten) op plaats 4, op plaats 5 Erik Groters (Dinxperlo) en op plaats 6 Jaap Jacobsen (Aalten). Er is gekozen voor kandidaten die meer dan capabel zijn om het raadslidmaatschap vorm en inhoud te geven en het geluid van GemeenteBelangen duidelijk in de raad te laten klinken aldus het bestuur.

Op de ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma 2018-2022 'Samen hart voor lokaal Belang' vastgesteld. Met dit programma ziet GemeenteBelangen vol vertrouwen de verkiezingscampagne en de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 tegemoet.

Meer berichten

Shopbox