Logo de-band.nl


Iedereen blij met bloemen!

Aalten - Jumbo Leussink Aalten heeft één kernwaarde die overal terugkomt: de klant staat altijd op één. Maar daarin gaan ze nu nog een stap verder: Je hoeft niet eens altijd klant te zijn om blij te worden van de Jumbo. Zo merken de bewoners en bezoekers van Stegemanhof, Hoge Veld, Beth San sinds enige maanden. De Grand Cafés, huiskamers en algemene ruimten van deze locaties van Zorgcombinatie Marga Klompé, worden wekelijks opgefleurd door prachtige bloemen. Dit in al haar variaties qua grootte, kleur, geur, los of in een boeket.

Dit initiatief is ontstaan door de Jumbo medewerkers Malou ter Maat en Mees Jansink om bloemen die niet meer verkocht kunnen worden in de winkel te schenken en hier de bewoners blij mee te maken. 'Toen Malou en Mees met het idee kwamen vonden we het meteen geweldig klinken', geeft Niek Leussink namens de Jumbo aan. 'Met onze zekerheid 'vers is ook echt vers' garanderen we onze klanten altijd verse producten. Met levensmiddelen die kort voor de THT datum zijn maken we mensen blij door ze te schenken we aan de voedselbank. Voor bloemen hebben we voor onze klanten de 7 dagen vaasgarantie. De bloemen gooien we nu dus ook niet weg, maar maken we de bewoners weer blij mee. Een geweldig initiatief dat Mees en Malou uitgedacht hebben en ook uitvoeren, wat perfect past in onze visie van maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons Naoberschap.' Iedereen blij met bloemen!

Op zaterdag 23 december kwam Niek Leussink naar Stegemanhof om daar te kijken hoe Malou en Mees de bloemen aan gingen bieden en was er ook tijd voor een foto.

Vlnr: Mees Jansink, Joke Meinen, Hans Onstenk (beiden SZMK) Niek Leussink en Malou ter Maat

Meer berichten

Shopbox