Romee Stroet geniet van het spelen bij Peuterfun. Foto: PR
Romee Stroet geniet van het spelen bij Peuterfun. Foto: PR

Na de zomer terug: Peuterfun

Unieke samenwerking Humankind en basisschool De Borckeshof

BREEDENBROEK - Basisschool De Borckeshof en Kinderopvangorganisatie Humankind slaan wederom de handen ineen voor álle peuters die van plezier houden. Samen organiseren zij ‘Peuterfun’. Peuterfun is helemaal gratis en geschikt voor kinderen tussen 2 en 4 jaar oud. Samen spelen, plezier maken en leren: voor elke peuter een feestje.

Eén keer in de maand op een woensdag tussen 8.30 en 11 uur worden er in basisschool De Borckeshof afwisselende plezier-activiteiten georganiseerd voor peuters onder leiding van ervaren medewerkers. Peuterfun biedt peuters dé kans samen met leeftijdgenootjes te spelen en te ontdekken tijdens activiteiten die bijdragen aan de peuterontwikkeling, maar vooral plezier geven: voorlezen, buiten spelen op het groene schoolplein, spelletjes, samen bewegen, springen, verkleden, knutselen, dansen, muziek maken, alles kan bij Peuterfun.
Ouders kunnen hun peuter eenvoudig aanmelden voor deze ochtenden door een mail te sturen naar deborckeshof@essentius.nl.. De data voor de rest van dit jaar zijn: woensdag 23 september, woensdag 7 oktober, woensdag 18 november, woensdag 16 december.
Meer informatie is te vinden op de website van De Borckeshof, onder het tabblad: Peuterfun.


www.deborckeshof.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden