Zomerfietsen rond Dinxperlo. Foto: PR
Zomerfietsen rond Dinxperlo. Foto: PR

Aangepaste zomerfietstocht VVV

DINXPERLO - Na de succesvolle eerste zomerfietstocht wordt op zondag 9 augustus een tweede fietstocht gehouden georganiseerd door de VVV Dinxperlo.

Ook bij deze tocht worden bij de start en bij de horeca de coronaregels van het RIVM in acht genomen. De routemaker vermijdt de smalle paden, zodat iedereen op een veilige manier kan meedoen met de mooie fietstocht. De route heeft twee afstanden waaruit de deelnemers kunnen kiezen: een van circa 40 kilometer en een van circa 45 kilometer. Onderweg kan die keuze gemaakt hebben. De route gaat merendeel over B-weggetjes en een enkel breed fietspad waar de fietsers elkaar goed kunnen passeren. De deelnemers fietsen om Aalten, naar Barlo, dan verder langs Bredevoort om via Duitsland weer terug te komen in Dinxperlo. Hier kan bij Noaberz (Kulturhus) een lichte maaltijd worden gebruikt.

Een fietsdag voor maar 8 euro, inclusief versnaperingen en warme hap. Er kan gestart worden tussen 10.30 en 13.30 uur, bij het VVV-kantoor Markt 4 te Dinxperlo. De daarna volgende fietstocht is op 23 augustus.


VVV Dinxperlo, tel. 0315-642050, info@vvvdinxperlo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden