Fietsen met Maps. Foto: PR
Fietsen met Maps. Foto: PR

Workshop Fietsen met fietsapps

AALTEN/DINXPERLO - Op woensdag 19 augustus organiseert de Bibliotheek Achterhoekse Poort samen met iPad4Senior de gratis online workshop Fietsen met fietsapps.

Na het bijwonen van deze workshop, weet u meer over de vele fietsapps die u op de mooiste plekjes brengen. Met inachtneming van de maatregelen is het belangrijk om ook regelmatig een frisse neus te halen. Of u nu met de benenwagen gaat, of liever op uw (elektrische) fiets stapt. Wat u misschien nog niet wist is dat er een hoop apps zijn, die u helpen tijdens het fietsen. U komt erachter in de online workshop Fietsen met fietsapps.
Na aanmelding neemt Aldert Doelen van iPad4Senior contact met u op, om uitleg te geven over hoe u de online cursus kunt volgen. U dient voor deze workshop te beschikken over een werkende computer of laptop en een smartphone.

Aanmelden
De workshop is op woensdag 19 augustus van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via de Activiteiten op www.achterhoeksepoort.nl of bij een van de vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort. Ook kan men bellen naar het Servicebureau op 088-062929.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden