Senioren komen weer op gang

GENDRINGEN-DINXPERLO - De Seniorenbond Gendringen/Dinxperlo kan eindelijk weer iets doen. Dankzij de verruiming van de corona-maatregelen, maar uiteraard wel volgens de gestelde regels. Daarom blijven alle activiteiten onder voorbehoud.

Elke dinsdag- en donderdagmiddag wordt er om 14.00 uur jeu de boules gespeeld op het terrein naast de RK Kerk in Gendringen. Belangstellenden zijn welkom om mee te doen. Informatie bij Joop Messink, tel. 06-22060242 of Jozef Giesen, tel. 06-30142431. Op woensdag 19 augustus wordt er golf gespeeld op het terrein van het Lohr in Voorst. Vooral aanmelden is verplicht, met een e-mail aan seniorenbondgendringen@gmail.com of bij Frans van Hal, tel. 06-51531955 (na 18.00 uur) of Bennie Jansen, tel. 06-51314390. De golfmiddag begint om 13 uur. Deelname kost 10 euro per persoon.

Jaarvergadering
De jaarvergadering, die in het voorjaar niet kon doorgaan, staat nu gepland voor woensdag 23 september. De bijeenkomst wordt gehouden in de zaal van Van Hal in Voorst en begint om 14.00 uur. Na het algemene gedeelte worden er enkele rondes bingo gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ook voor deze vergadering moet men zich aanmelden, via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer.
De informatiemiddagen van Veilig Verkeer Nederland, die in het voorjaar moesten worden uitgesteld zijn opnieuw ingepland. Ze zijn nu op de woensdagen 14 en 21 oktober. Vanwege corona kunnen de praktijkritten niet doorgaan.
Verder beraadt het bestuur zich op activiteiten die de komende maanden gehouden kunnen worden. Wie belangstelling heeft om een keer mee te doen kan zich melden bij een van de bovengenoemde personen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden