De QR-code om te doneren
De QR-code om te doneren

Collecte Handicap.nl

DINXPERLO - Op 21 september start de collecteweek van Handicap.nl. In Dinxperlo heeft de organisatie van de collecte te maken met een groot aantal collectanten die vanwege hun leeftijd liever niet collecteren met de collectebus. Daarom krijgt iedereen een flyer in de bus, waarop staat hoe men kan doneren.

Het is belangrijk om mensen met een beperking meet te laten doen in onze samenleving. Zij hebben daar vaak ondersteuning bij nodig. Eveneens is het belangrijk dat mensen met en of zonder beperking elkaar (blijven) ontmoeten. Vanuit het contact is vaak veel mogelijk, zo is de ervaring. Met het fonds Handicap.nl zijn de collecte-organisatoren overeen gekomen dat van het totale collectebedrag dat wordt binnengebracht vanuit Dinxperlo, de helft, dus vijftig procent naar de Stichting Vrienden van Estinea gaat. Dat geld mag worden besteed aan lokale initiatieven voor mensen met een beperking.

De collecte-organisatoren hopen dat de inwoners van Dinxperlo zoveel mogelijk doneren via de digitale collectebus. Dat kan via de link: handicapnl.digicollect.nl/gerrit-van-veen, of via het het bericht dat men van een lokale collectant krijgt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden