Ziekenzondagdienst in Dorpskerk

DINXPERLO - Op zondag 13 september was er een oecumenische viering in de Dorpskerk te Dinxperlo. Hierbij moest natuurlijk met de invloed van het coronavirus rekening gehouden worden.

De dienst was georganiseerd door leden van De Zonnebloem, de Protestantse Gemeente Dinxperlo en de RK parochie Maria Laetitia. De dienst stond in het teken van de zieken en hun verzorgers met als thema: 'Gericht op de toekomst'.

In zijn overweging ging ds. Peter Bochanen in op de toekomst van ons allen en dat de toekomst vooral onzeker wordt als iemand ziek wordt of zelfs overlijdt. Dat brengt voor de persoon in kwestie en voor de naasten een totale andere kijk op de toekomst. God blijft ons ondersteunen en vertrouwen houden in de toekomst.Het was een bijzondere viering in de inmiddels verbouwde Dorpskerk waar licht en ruimte vrij spel hadden. Ondanks de onderlinge afstanden heerste er een sfeer van 'samen zijn en samen vieren'.

Dick Homburg verdient alle lof voor zijn medewerking en het opvangen van wat technische problemen.

Na afloop dankte de werkgroep Peter Bochanen met een bos bloemen voor zijn fijne medewerking in de afgelopen jaren; volgend jaar is hij met pensioen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden