Zelfs de hond blijft keurig op anderhalve meter afstand. Foto: PR
Zelfs de hond blijft keurig op anderhalve meter afstand. Foto: PR

Recordbedrag voor KWF

DINXPERLO/DE HEURNE - Tijdens de KWF-collecteweek in Dinxperlo en De Heurne is door vrijwilligers maar liefst 5.669,09 euro opgehaald. Dankzij deze giften kan KWF investeren in levensreddend onderzoek en zorg voor kankerpatiënten. Naast contant geld in de collectebus werd er dit jaar ook contactloos gedoneerd. Meer dan 300 euro van de giften kwam binnen via het scannen van de QR-code.

De organisatoren zijn iedereen heel dankbaar voor hun gift. Juist nu is de steun aan kankerpatiënten hard nodig. Onderzoek en zorg mag niet stilvallen en daarom is het collecteteam blij dat er toch gecollecteerd kon worden. En veel mensen met ons: tijdens het collecteren gaven veel inwoners aan heel begaan te zijn met hoe kankerpatiënten deze coronacrisis doorstaan.”
Met alle coronamaatregelen was het natuurlijk een bijzondere collecteweek. Maar de collectanten waren gemotiveerd om er een succes van te maken. Dat is gelukt: de anderhalve meter was goed te handhaven, en er is een prachtig bedrag opgehaald.

Wie de collectant gemist en alsnog een bijdrage wil leveren, kan door het scannen van de QR-code met een mobiele telefoon alsnog een bedrag (vanaf 1 euro) doneren. De opbrengst wordt dan bij de opbrengst van Dinxperlo/De Heurne geteld.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden