Die Slingetaler. Foto: PR
Die Slingetaler. Foto: PR

Terrasconcert met Die Slingetaler

Algemeen

IJZERLO - Na een lange coronapauze verzorgt Die Slingetaler weer een optreden. Na deze zomer regelmatige repetitieavonden gehouden te hebben in de openlucht verzorgt het orkest, in samenwerking met de familie Ruesink, op zondagmiddag 4 oktober een terrasconcert bij Boerderij ‘t Westendorp in Aalten. Het optreden vindt plaats op een sfeervol aangekleed gedeelte van het boerenerf. Dit geheel volgens de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen.

Die Slingetaler, zes muzikanten en twee zangeressen brengen naast Alpenländische Volksmusik en Duitse Schlagers ook muziek met teksten in het Achterhoeks dialect en Engelstalige evergreens. Dit alles onder het motto 'Mit Musik und gute Laune'.

In verband met de RIVM-richtlijnen en het beperkt aantal zitplaatsen is het noodzakelijk dat bezoekers zich van tevoren aanmelden. Dit kan via e-mail: info@countryfair.nl of telefonisch op 0543 466294. Het concert op zondag 4 oktober begint om 14.30 uur, aan de Westendorpweg 2 in IJzerlo. De entree kost 7,50 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant