Willy Ruesen in haar lingeriespeciaalzaak Lingerlo. Foto: Frank Vinkenvleugel
Willy Ruesen in haar lingeriespeciaalzaak Lingerlo. Foto: Frank Vinkenvleugel

Wie zet lingeriespeciaalzaak Lingerlo voort?

Algemeen

DINXPERLO – Willy Ruesen, eigenaresse van lingeriespeciaalzaak Lingerlo aan de Hogestraat in Dinxperlo, is op zoek naar iemand die de zaak wil voortzetten. De Dinxperlose ondernemer is nu 65 en vindt het tijd om rustiger aan te gaan doen. Ze wil uiterlijk in december 2021 van haar pensioen gaan genieten.

Door Lydia ter Welle

“Ik zou het erg jammer vinden als ik niemand vind om door te gaan met de zaak. Want het aantal lingeriespecialisten in de regio neemt enorm af. Ik heb minstens 1500 vaste klanten, uit Dinxperlo en wijde omgeving. Dankzij goed advies en de fijne merken ondermode die ik mag voeren, komen mensen graag terug. Zowel mannen als vrouwen, van alle leeftijden, kan ik eigenlijk altijd helpen aan passende lingerie, ondermode en badkleding”, vertelt Willy.

Ze hoopt dat er iemand is, die de inventaris van haar winkel wil overnemen en wil doorgaan met de lingeriespeciaalzaak. “Het gaat me niet om overname van de voorraad, maar om overname van het interieur: de stellingen, de etalagepoppen, de kassa, de hangertjes en zo”, vult ze aan. Ze denkt dat het een uitgelezen kans is voor iemand die zo’n eigen speciaalzaak wil beginnen. Maar ook zou het volgens Willy iemand kunnen zijn die elders al een soortgelijke winkel heeft, zodat de inkoop gecombineerd kan worden. “De voorraad die ik nu heb, kan ik nog wel verkopen. Dan kan de nieuwe eigenaar van Lingerlo zijn of haar eigen inkoop doen. Ik ben ook wel in voor ondersteuning van degene die de zaak wil overnemen, maar ik wil wel uiterlijk in december 2021 met pensioen.” Dat gebeurt hoe dan ook, maar ze zet zich de komende tijd wel in om haar zaak over te dragen aan iemand anders en zo de goedlopende winkel op de mooie locatie aan de Hogestraat voor Dinxperlo én voor haar klanten te behouden.

“De nieuwe eigenaar mag de naam overnemen, en mijn klantenbestand, en de winkelinrichting, en kan dan zo verder draaien. Kom gerust langs in de winkel om er eens over te praten als je belangstelling hebt!” Willy Ruesen is te bereiken via tel. 0315-655248 of via Lingerlodinxperlo@gmail.com.

Het interieur van Lingerlo. Foto: Frank Vinkenvleugel
Het interieur van Lingerlo. Foto: Frank Vinkenvleugel

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant