Mantelzorgcafé in Dinxperlo

DINXPERLO - Op donderdag 29 oktober vindt het maandelijkse Mantelzorgcafé plaats. Deze keer kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten in Restaurant ’t Welink, Aaltenseweg 73 in Dinxperlo, van 14.00 tot 15.30 uur.

Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg organiseert voor hen het Mantelzorgcafé.

Ontspanning en ontmoeting.
De mantelzorgconsulent is uw gastvrouw en ontvangt de mantelzorgers met een kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Vanzelfsprekend kan men zich met vragen wenden tot de mantelzorgconsulent.

Aanmelden
Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt u aangeboden. Wel is het noodzakelijk om te reserveren. Dit kan telefonisch op het volgende nummer: (0544) 82 00 00 of via mail info@vithulpbijmantelzorg.nl. Informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden op de website.


www.vithulpbijmantelzorg.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden