<p>Met de aankoop van speculaas wordt het project van Joanne Foundation in Oeganda gesteund. Foto: PR</p>

Met de aankoop van speculaas wordt het project van Joanne Foundation in Oeganda gesteund. Foto: PR

Speculaasactie van de Joanne Foundation

AALTEN - Dit jaar was het alweer de twaalfde keer dat Bakker Kuipers uit Winterswijk voor de Joanne Foundation overheerlijke speculaas heeft gebakken. Op zaterdag 17 oktober hebben bestuursleden van deze stichting met hulp van vrienden bakker Kuipers geholpen bij het bakken van de speculaas.

Dit jaar kan deze speculaas in Aalten worden gekocht bij rijdende winkel van Rudi Veldboom, bij sportschool Sportess-, bij DA drogist Pennings en bij Primera. Op de zaterdagen 24 oktober en 7 november staan er van 10.00 tot 14.00 uur kraampjes bij Beth San en de Stegemanhof. Op donderdag 29 oktober wordt de speculaas verkocht op de weekmarkt in Aalten. In Dinxperlo is de speculaas verkrijgbaar bij Optiek te Kiefte.

Leuke actie
Noaberschappen, het bedrijf dat maaltijdpakketten van streekproducten verkoopt, heeft een leuke actie bedacht. Aan elke box die wordt verkocht en afgehaald op 22 oktober wordt een pakje speculaas toegevoegd. De maaltijdboxen van Noaberschappen zijn te bestellen via www.noaberschappen.nl. Met de aankoop steunt men lokale ondernemers.

Ook is mogelijk om bestellingen van speculaas door te geven via info@joannefoundation.nl. Dan wordt de speculaas gereserveerd. De speculaas kost drie euro per pakje en vier pakjes kosten tien euro. De volledige opbrengst is bestemd voor het project van de Joanne Foundation in Ndegeya, Oeganda.


www.joannefoundation.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden