Collecte-opbrengst HandicapNL lager

AALTEN - Op 21 september zijn de vrijwilligers gestart met het online collecteren voor HandicapNL. De helft van het opgehaald geld gaat direct naar de stichting Vrienden van Estinea, die er mooie projecten mee realiseert die niet uit het ‘gewone’ budget van Estinea kunnen/mogen worden betaald. Helaas was de opbrengst lager dan voorgaande jaren. Maar doneren kan ook nu nog.

Er is - ondanks de inzet van de vrijwilligers, waarvoor de stichting dankbaar is -  online 200 euro opgehaald in Aalten; vorig jaar bracht de collecte 1.678,87 euro op. Dit jaar is de opbrengst voor HandicapNL en voor de Vrienden van Estinea dus veel lager. “Dat was al wel verwacht”, aldus de stichting Vrienden. “We laten ons niet ontmoedigen en zullen volgend jaar weer klaar staan met de collectebus, tenminste als het coronavirus dit toestaat. Het blijft belangrijk dat we ons inzetten voor mensen met een beperking en hopen volgend jaar met de 50% van de opbrengst die naar Stichting Vrienden van Estinea gaat een mooie besteding te vinden.”

Nu nog doneren
“Maar: u kunt ook nu nog doneren via de digitale collectebus aan Handicap.nl. Door de QR code te scannen met uw mobiele telefoon kunt u makkelijk een donatie bedrag direct overmaken naar de bankrekening van het fonds Handicap.nl. U kunt ook doneren via deze link: //handicapnl.digicollect.nl/stichting-vrienden-van-estinea. Op deze manier kunnen we het eindbedrag nog iets verhogen en u weet dat de donatie op een goede manier wordt ingezet. Mocht u problemen ondervinden met de QR code dan mag u ook uw donatie overmaken naar bankrekeningnummer: NL55 RABO 030.0217.072 tav. Stichting Vrienden van Estinea. Namens HandicapNL en de Vrienden heel erg bedankt voor uw donatie”, aldus de woordvoerder van de stichting Vrienden van Estinea.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden