'Veur Dinxper - Deur Dinxper' komt weer in actie

DINXPERLO - De dames van 'Veur Dinxper - Deur Dinxper' zijn al weer druk in de weer voor de komende decembermaand. Zij willen graag mensen helpen die geen budget hebben om iets extra's te doen in die maand.

Els, Annette, Brigitte en Monica roepen op: "Wil je je kind(eren) of kleinkind(eren) op 5 december of met kerst ook graag een cadeau geven, maar heb je zelf het budget hier niet voor? Dan helpen wij graag net als voorgaande jaren. Voorwaarde is wel dat men woonachtig moet zijn in Dinxperlo of naaste omgeving, grenzend aan Dinxperlo. Opgeven hiervoor kan via een Pb (via FB), via een telefoontje of appje aan één van ons vieren, Graag één naam opgeven van een ouder met een 06-nummer en onder vermelding van de woonplaats. Graag het aantal kinderen, geslacht en leeftijd opgeven. Alle gegevens worden uiteraard discreet behandeld."

"De gemeente is op de hoogte van deze actie en alles wordt volgens de regels van de RIVM gedaan. We houden de situatie rondom Corona tot het laatste moment van de uitgifte goed in de gaten en we hebben al een aantal mogelijkheden achter de hand mochten de regels weer veranderen. U wordt op de hoogte gehouden van de uitgifte via een app-bericht of u wordt hierover gebeld. We hopen dit jaar weer veel kinderen blij te kunnen maken en natuurlijk ook hun ouders/grootouders. Schroom niet, want elk kind verdiend een cadeau, zeker in deze bizarre tijden."

Aanmelden kan bij Els Gerritsen, tel. 06 - 1287 4271; Annette Rougoor, tel. 06 - 5776 3930; Brigitte Rougoor, tel. 06 - 3085 7375; Monica Jansen, 06 - 4480 6240.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden