Vitaal voeden

Maandag 9 november start de 10-weekse workshop VITAAL VOEDEN van Try Outside.

“De decembermaand komt er weer aan”, “Coronakilo’s”, “Lekker gesport, nu mag ik dit wel eten”, “Hoe kom ik die verjaardag door”, “In 2021 ga ik écht beginnen met afslanken”, “Ik wil wel weer in maatje 38 passen”. Allemaal gedachten rond voeding. De meest afslankprogramma’s leren hoe je kunt afvallen. En het fijne is, meestal lukt dit! Afvallen kunnen we allemaal wel. Wat je vaak niet geleerd wordt, is volhouden.

Welke invloed heeft stress, slaap en bewegen? En hoe kun je jouw focus vergroten en wilskracht trainen? Hoe pas je de omgeving aan en leer je nieuwe gewoontes aan? Hoe ontwikkel je een gezonde relatie met voeding én een positief zelfbeeld? Dit kan ik jou leren tijdens de workshop VITAAL VOEDEN. Als vitaliteitscoach weet ik welke vaardigheden je nodig hebt voor volhouden en duurzame gedragsverandering. En deze vaardigheden ga jij dan ook leren.

Vanaf 9 november is er iedere maandagavond om 10.00uur online en/of live een bijeenkomst met informatie en diverse opdrachten. Daarnaast is het ook mogelijk om iedere zaterdag om 10.00uur een training te volgen. De kosten voor de 10-weekse cursus bedragen basis €175,-, met de training erbij iedere zaterdag zijn de kosten €325,-.

Aanmelden kan via info@tryoutside.nl of bekijk www.tryoutside.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Try Outside. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden